فرهاد مجیدی | حواشی فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی و عصبانیت هایش! | فرهاد مجیدی را تا چه حد می شناسید؟

تاریخ و ساعت انتشار : دو شنبه 23 مهر 1403 11:30
عصبانیت بیهوده‌ و گسترده از فرهاد مجیدی در میان قدیمی‌ها و هم‌تیمی‌هایش، هرگز باعث آزار این ستاره خوش‌قیافه فوتبال ایران نشده است.

فرهاد مجیدی یکی از محبوب ترین بازیکن های ایرانی است. فرهاد مجیدی به جایگاه ویژه ای در میان طرفداران استقلال پیدا کرده است. فرهاد مجیدی متولد سال 1355 در شهر تهران است. فرهاد مجیدی دو بار ازدواج کرده است. در ادامه بیشتر درباره زندگینامه فرهاد مجیدی می خوانیم.

به گزارش کاپیتان نیوز، اشاره به چهره فرهاد مجیدی نه از تنگ آمدن قافیه که بالاجبار و لاجرم است، که انگار بخش زیادی از کینه سرشار از او در کنار محبوبیتش از همین‌جا می‌آید. برگردیم به آن جمعه بازی پیشکسوتان ایران مقابل تیمی متشکل از ستاره‌های بازنشسته خارجی که با قهر فرهاد در رختکن و ترک ورزشگاه آزادی توسط او به نیمه رسید. جایی که ستاره‌های درجه‌دار سابق تیم ملی قیچی زدن او در این مسابقه را برنتافته بودند و کار در رختکن به کنایه و توهین رسیده بود.

فرهاد یک بازیکن ممتاز با درجه بالایی از فوتبال نمایشی، متناسب با چهره کاریزماتیک و قابل پسندش و حالت موها و بعدها در مربیگری، بدن ورزیده و خوش‌پوشی همیشگی در فوتبال ایران کشته و مرده‌ها و هواداران قسم‌خورده‌ای دارد که بعدها لشکر او در فضای مجازی لقب گرفتند. بازیکنی که وجه ستاره‌منش و شاید تجاری او همیشه بر فضای اطرافش سایه انداخته است، حتی در بدترین روزها در استقلال در بازگشت از لیگ امارات که روی نیمکت به ورق زدن کتاب مشغول بود و توجهات را به خود جلب می‌کرد.

صد البته او یک مهاجم بی‌نظیر با خصوصیات یک فوتبالیست مدرن و نه کاذب بود که شاید فوتبال ایران دانش لازم برای استفاده از این ویژگی او را نداشت، بنابراین با وجود دوران طولانی فوتبال مجیدی، بازی‌های ملی او چندان قابل اشاره نیست.

حماسه فرهاد مجیدی در استقلال در زمانی ساخته شد که او پس از بازگشت به ایران در زمان ناصر حجازی و روزهای سخت در دوران سرمربیگری فیروز کریمی، در دوران سرمربیگری امیر قلعه‌نویی هم سلانه سلانه به عنوان یک بازیکن تعویضی آن استعداد عجیب گلزنی را به نمایش گذاشت. البته در فصل قهرمانی استقلال در سال 88، کمتر نامی از فرهاد به عنوان نقش اول دیده شد.

اما او فصل بعد به عنوان ستاره عصیانگر تیم صمد مرفاوی و سپس بازیکن بی‌جانشین تیم پرویز مظلومی در فوتبال ایران و باشگاه استقلال امضای جاودانه‌ای انداخت و حتی ترک استقلال از سوی او با یک تصمیم ناگهانی هم باعث نشد که این محبوبیت استثنایی دچار خدشه جدی بشود.

در همین اوقات بود که او در یک بازی آسیایی و به عنوان بازیکن تیم الغرافه پس از اخراج در ورزشگاه آزادی زیر آماج فحاشی هواداران پرسپولیس عدد چهار را مقابل آنها برافراشت تا نمادی در استقلال زاییده شود؛ نمادی که باشگاه استقلال در تاریخ باشگاهش آن را کم داشت و هیچ‌یک از بزرگان، حتی آنها که بسیار قوی‌تر و فوتبالیست‌تر از فرهاد مجیدی بودند، توفیق این را نداشتند که مشابه آن را مثل پرچمی با میله فلزی در زمین چمن تاریخ باشگاه به زمین بزنند.

بعد از یک رفت و برگشت عجیب و غریب در تیم تحت هدایت ژنرال، فرهاد مجیدی در زمستان سرد سال 91 هر بازی از روی نیمکت فراخوانده می‌شد و به محض ورود به زمین، گره بازی را باز می‌کرد؛ چیزی که به عنوان یک بازیکن نه چندان موردعلاقه سرمربی روی محبوبیت پنهان او بنزین پاشید و شعله آن را در تمام فوتبال ایران زبانه کشاند. او با همین بازی‌های نصفه و نیمه و پس از بالا بردن جام قهرمانی با پیراهن سفید استقلال در آخرین بازی خانگی مقابل داماش، چند ماه بعد و باز هم به سبک خودش، به شکل غیرمنتظره‌ای با فوتبال وداع کرد.

این مجموعه‌ای از اتفاقات بود که مجیدی را تبدیل به محبوب‌ترین بازیکن تاریخ باشگاه کرد و این چیزی نبود که برای هم‌تیمی‌ها، هم‌قطار‌ها و حتی پیشکسوت‌ها قابل هضم باشد؛ بنابراین پسرک لاغر ترکه‌ای استقلال در اواسط دهه ۱۳۷۰ بدل به سیبلی متحرک برای حملات بعدی از سوی کسانی شد که سال‌های طولانی با او پیراهن آبی را بر تن کرده بودند.

این یک حسادت آشکار و بی‌رحمانه علیه کسی بود که در اغلب اوقات مثل کلینت ایستوود در فیلم خوب، بد، زشت در نهایت سکوت و تمرکز مشغول تصمیم‌گیری برای شلیک دقیق‌ترین گلوله‌ها و برداشتن گام‌های بعدی بود. همینطور شد که فرهاد مجیدی بعد از سه دستیاری در نهایت در یک فصل از ابتدای سال هدایت استقلال را نیز در دست گرفت و تیمش را بدون باخت قهرمان کرد؛ چیزی که بیش از گذشته باعث عصبانیت و ناراحتی کسانی شد که خرده حساب‌هایشان با فرهاد هنوز تمام نشده است.

کسب آخرین عنوان قهرمانی استقلال در لیگ برتر به مقتدرانه‌ترین شکل ممکن با حسن مطلع "من به این‌ها نمی‌بازم"، خاطراتی شیرین و فراموش‌نشدنی از فرهاد مجیدی در بین هواداران استقلال ساخته و هرگاه نوبت رزرو صندلی روی نیمکت این باشگاه فرا می‌رسد، بخش قابل توجهی از طرفداران استقلال، نام فرهاد مجیدی را فریاد می‌زنند درست مثل همان روزهایی که سکوهای استادیوم آزادی نام او را طنین‌انداز می‌کرد و شعار "آهای فرهاد مجیدی"، نام او در تاریخ این باشگاه جاودانه ساخت.

فرهاد مجیدی که شاید در آغاز دوران مربیگری هیچکس تصور نمی‌کرد که او بتواند بعدها تبدیل به تنها مربی لژیونر فوتبال ایران در یک لیگ معتبر خارجی هم بشود، قابلیت‌هایی فراتر از انتظار را به نمایش گذاشته است که فقط بخشی از این خصوصیات به حوزه فنی مربوط می‌شود.

خودتان را جای او بگذارید؛ فرض کنید یک روز صبح از خواب بیدار شوید و ببینید فردی بدون کوچک‌ترین سابقه دشمنی، ناگهان شما را به باد شدیدترین انتقادات و زشت‌ترین توهین‌ها گرفته است. واکنش شما چه خواهد بود؟ فرهاد توانسته از همه اینها عبور کند.

فراتر از ویژگی‌های فنی در بازیگری و مربیگری، این خصیصه اخلاقی فرهاد مجیدی غبطه‌برانگیز و قابل تامل است؛ بی‌اعتنایی به هر آنچه واقعیت نداشت./ ورزش سه

 

چکیده ای از بیوگرافی فرهاد مجیدی

نام کامل : فرهاد مجیدی قادیکلایی

روز تولد : 13 خرداد سال 1355

محل تولد : تهران، ایران

قد : 1/77 متر

پست : مهاجم

فرهاد مجیدی

بیوگرافی فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی در 13 خرداد سال 1355، در خانواده‌ای پنج نفره با اصالت شمالی، در شهر تهران متولد شد. وی از کودکی عاشق فوتبال بود برای همین، چون پدرش یک نظامی بود، به تیم پایه‌های صنایع نظامی پارچین پیوست و تحت حمایت پدرش فوتبال خود را از این تیم آغاز کرد. مجیدی پس از مدتی به تیم جوانان کشاورز پیوست و بدین ترتیب به طور رسمی فعالیت باشگاهی خود را آغاز کرد. او در سال 1374 و در سن 18 سالگی به تیم بهمن کرج پیوست و در دو سال حضور خود در این تیم 7 گل برای این تیم به ثمر رساند. حضور فرهاد مجیدی در تیم بهمن کرج نقطه آغاز ورود او به دنیای شهرت در فوتبال بود چرا که اندکی بعد مورد توجه کادر فنی باشگاه استقلال تهران قرار گرفت.

خانواده فرهاد مجیدی 

فرهاد مجیدی در یک خانواده اصیل با وضعیت مالی و اجتماعی خوب متولد شد. پدر او کارمند ارتش بود. وی دو خواهر و یک برادر کوچک‌تر به نام فرزاد دارد.

فرزاد مجیدی نیز از بازیکنان فوتبال کشور است که در تیم‌های استقلال و نساجی مازندران سابقه بازی دارد. مادرش به طور کلی مخالف حضور او در میادین فوتبال بود اما پدرش از همه نظر یار و پشتیبان او بود. 

ازدواج و طلاق فرهاد مجیدی 

همسر فرهاد مجیدی 

فرهاد مجیدی در بین سال های ورزشی خود، در یکی از شرکت های هواپیمایی با فرناز مومنی آشنا شد و ازدواج کردند و حاصل آن، دو فرزند به نام های تیام و امیر بردیا بود. این ازدواج مدت زیادی طول نکشید و بعد از گذشت چند سال زندگی مشترک آن ها به پایان رسید.

فرهاد مجیدی فوتبال خود را با تیم فوتبال صنایع پارچین آغاز کرد، که محل زندگی و کار پدرش در آن منطقه قرار داشت. در اصل فرهاد مجیدی اولین بازی های رسمی خود را در تیم جوانان کشاورز انجام داد. بازی فرهاد مجیدی در این تیم مدت زیادی طول نکشید ولی میتوان گفت همان مدت کوتاه باعث معروفیت و کسب شهرت فرهاد بین تیم های محلی و استانی دیگر شد.

پس از مدتی در این تیم، به تیم جوانان بهمن پیوست. اما بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، به‌طور قرضی به تیم پارچین برگشت و در مسابقات استانی در این تیم شرکت کرد. پس از 8 ماه حضور قرضی در تیم پارچین، تیم بهمن، بار دیگر او را درخواست کرد و او به این تیم بازگشت.

در دو فصل حضورش در تیم بهمن کرج، فرهاد مجیدی توانسته 7 گل برای این تیم به ثمر برساند. در تیر ماه سال 1376، در سن 20 سالگی، مجیدی مورد توجه تیم استقلال تهران قرار گرفت و به این تیم پیوست.

فرهاد مجیدی

استقلال تهران :

فرهاد مجیدی در فصل اول حضورش در تیم استقلال تهران همراه با این تیم، قهرمان لیگ آزادگان در فصل 1376-77 شد. در فصل 1377-78 ، او به همراه استقلال، به عنوان نایب قهرمان جام باشگاه‌های آسیا و همچنین در لیگ آزادگان به موفقیت دست یافت. اما پس از بازی جنجالی بین استقلال تهران و فجر سپاسی در شیراز و محرومیت چند جلسه‌ای که به او تحمیل شد، مجیدی تصمیم گرفت به سوی اتریش راهی شود و به تیم راپید وین ملحق شود.

راپید وین :

فرهاد مجیدی در نیم فصل دوم مسابقات لیگ اتریش، در 12 بازی برای تیم راپید وین به میدان رفت و موفق شد 2 گل بزند. این در حالی بود که در 3 بازی، به مدت 90 دقیقه حضور داشت. پس از پایان فصل 2000-1999 لیگ اتریش، فرهاد مجیدی یک بار دیگر به تیم استقلال بازگشت.

دوباره استقلال تهران :

در سال 1379، پس از بازگشت از اتریش، فرهاد مجیدی در 6 بازی برای استقلال به میدان رفت و پس از مدت کوتاهی با پیشنهاد الوصل راهی کشور امارات شد.

الوصل امارات :

بعد از پیوستن این بازیکن ایرانی به تیم الوصل، تلویزیون دبی اسپرت در یک گزارش، حضور مجیدی در این تیم را یکی از عوامل افزایش تعداد طرفداران الوصل دانست. او در 5 فصلی که با تیم الوصل همراهی کرد، توانست در لیگ امارات 68 گل و در جام حذفی، جام اتحادیه و رقابت‌های دیگر جام خلیج فارس 40 گل به ثمر برساند. این عملکرد برای او منجر به تبدیل شدن به یکی از برترین گلزنان تاریخ الوصل شد. در آوریل سال 2003، مجیدی به صورت قرضی از الوصل به تیم العین امارات پیوست تا لیگ قهرمانان آسیا این تیم را همراهی کند.

العین امارات :

پس از پیروزی 2-4 همراه با تیم العین امارات در بازی رفت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا در برابر تیم دالیان چین، فرهاد مجیدی در بازی برگشت که با نتیجه 4-3 برای العین امارات به پایان رسید، یکی از گل‌های تیم العین را به ثمر رساند و با مجموع نتایج 6-7 در دو بازی رفت و برگشت به همراه این تیم به فینال مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2002 راه یافت.

در دیدار فینال، العین پس از شکست 0-2 در برابر تروساسانا تایلند (با گل‌های سالم جوهر و محمد عمر) در بازی برگشت با نتیجه 1-0 شکست خورد و با مجموع دو بازی رفت و برگشت 1-2 به عنوان قهرمان لیگ قهرمانان آسیا در سال 2002 تتویج یافت. پس از حضور قرضی در تیم العین امارات، مجیدی به تیم الوصل امارات بازگشت و در نیم فصل دوم از فصل 2006-2005 امارات، این بار به صورت قرضی با یک قرارداد چهارماهه از الوصل به تیم الاهلی امارات پیوست.

الاهلی امارات :

فرهاد مجیدی در تیم الاهلی موفق شد 6 گل بزند. در یک مسابقه تک برگزار شده برای تعیین قهرمان لیگ امارات بین تیم‌های الاهلی و الوحده، که با پیروزی 4-1 به سود الاهلی به پایان رسید، مجیدی موفق به زدن گل دوم تیم خود شد. او همچنین در این مسابقه نقش پایه‌ای در به ثمر رساندن گل سوم تیم داشت و با این تیم، قهرمانی لیگ امارات را به دست آورد. پس از به دست آوردن قهرمانی با تیم الاهلی، در خرداد ماه سال 85، مجیدی با یک قرارداد دو ساله به تیم النصر امارات پیوست.

النصر امارات :

فرهاد مجیدی، با یک قرارداد دو میلیون دلاری، به تیم النصر پیوست. اما پس از نیم فصل حضور قرضی در این تیم، او بار دیگر به صورت قرضی به تیم الاهلی امارات بازگشت. در پایان قرارداد قرضی با الاهلی، در حالی که تا یک سال دیگر نیز به النصر متعلق بود، قرارداد او فسخ شد. در تابستان سال 86، مجیدی برای سومین بار به تیم استقلال بازگشت.

فرهاد مجیدی و استقلال تهران برای بار سوم 

فرهاد مجیدی با بازگشت مجدد به تیم استقلال، موفق شد همراه با این تیم قهرمانی جام حذفی در فصل 86-87 و قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل 88-87 را به دست آورد. وی در نظرسنجی برنامه نود با رأی بینندگان به عنوان مرد سال 89 فوتبال ایران انتخاب شد. همچنین در نظرسنجی برنامه 90 که در پایان لیگ دهم ایران برگزار شد، با رای اکثریت مخاطبین این برنامه به عنوان بهترین بازیکن لیگ دهم ایران انتخاب شد.

فرهاد مجیدی در نظرسنجی سایت فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) با کسب 63/473 رأی، به عنوان محبوب‌ترین بازیکن جهان در سال 2011 انتخاب شد. همچنین فدراسیون بین‌المللی آمار تاریخ فوتبال با ارسال نامه‌ای از سوی فرهاد مجیدی، او را به دریافت جایزه این فدراسیون دعوت کرد.

خداحافظی با فوتبال و بازگشت دوباره به استقلال 

پس از جدایی از الغرافه قطر و به رغم دریافت پیشنهادهایی از باشگاه‌های مختلف، فرهاد مجیدی در تاریخ 7 مهر 1391 با انتشار نامه ای ، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

اما بعد از 81 روز، در تاریخ 28 آذر 1391، با یک قرارداد یک سال و نیم، بار دیگر به تیم استقلال پیوست.

سرانجام در تاریخ 7 آبان 1392، در بازی استقلال مقابل مس کرمان، پس از تعویض با نیکبخت واحدی در دقیقه ی 88، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. پس از خداحافظی، در کلاس‌های مربیگری درجه C در انگلستان شرکت کرد.

شبکه های مجازی:

  • جدیدترین ها
  • پربازدید ها
آرشیو مطالب